InicioCentralFozDous alumnos do IES de Foz regresan das súas prácticas de cociña...

Dous alumnos do IES de Foz regresan das súas prácticas de cociña en Italia

Publicada o

- Advertisement -

Os alumnos do IES de Foz, David Arias e Eduardo Reigosa, veñen de realizar as súas prácticas de cociña no restaurante “Al Becco della Civetta” en Castelmezzano, Basilicata, Italia.

David Arias, veciño da Veiga, en Asturias, é alumno do Ciclo Superior de Dirección de Cociña. Eduardo Reigosa,de Lourenzá, é alumno do Ciclo Medio de Cociña.

ÚLTIMAS

Erika Gomes Mendes: “Fixen un traballo para saber se os caboverdianos coñecían algo de Galicia antes de vir”

-Erika, cando chegaches a Burela desde o teu país? Cheguei a Burela en 2017 e...

‘A Sacabeira’ celebrará o Día de Rosalía o 25 de febreiro en Sargadelos

O vindeiro 25 de febreiro, no Café Bar Cultural A Sacabeira, a ACR Fervenza  de Sargadelos celebra...

Denuncian que o Hospital de Burela queda só cun cardiólogo

A CIG-Saúde da Mariña denuncia que o hospital queda cun só especialista en cardioloxía...

Trabada solicita unha subvención para as cubertas do CEIP Celso Currás

O Concello de Trabada solicitou unha subvención á Xunta de Galicia para a mellora...