IniciosociedadeA mousse de Faba de Lourenzá encandila na Vuelta a España

A mousse de Faba de Lourenzá encandila na Vuelta a España

A asociación de hosteleiros da provincia dispuxo unha degustación na saída da etapa deste xoves

Publicada o

- Advertisement -

A Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería de Turismo de Lugo (APEHL) dispuxo unha degustación de mousse de Faba de Lourenzá na saída da etapa deste xoves de La Vuelta a España.

Quenes se achegaron ao inicio do percorrido, en Huércal-Overa, Almería, poideron desfrutar dunha novidosa receita preparada co produto estrela da horta laurentina, dentro da promoción da campaña ‘E para comer, Lugo‘.

ETAPA NA MARIÑA

La Vuelta pasará por A Mariña o día 6 de setembro, cunha etapa de media montaña de 177,5 quilómetros de distancia que sairá de Mondoñedo e rematará na Estaca de Bares.

ÚLTIMAS

Erika Gomes Mendes: “Fixen un traballo para saber se os caboverdianos coñecían algo de Galicia antes de vir”

-Erika, cando chegaches a Burela desde o teu país? Cheguei a Burela en 2017 e...

‘A Sacabeira’ celebrará o Día de Rosalía o 25 de febreiro en Sargadelos

O vindeiro 25 de febreiro, no Café Bar Cultural A Sacabeira, a ACR Fervenza  de Sargadelos celebra...

Denuncian que o Hospital de Burela queda só cun cardiólogo

A CIG-Saúde da Mariña denuncia que o hospital queda cun só especialista en cardioloxía...

Trabada solicita unha subvención para as cubertas do CEIP Celso Currás

O Concello de Trabada solicitou unha subvención á Xunta de Galicia para a mellora...