InicioCentralBurelaHumor e pescada de Burela en Santiago

Humor e pescada de Burela en Santiago

O humorista Pepo Suevos e o chef Pablo Vila protagonizaron esta primeira sesión de "Monólogos de Mercado", que se celebrou no Mercado de Abastos de Santiago nun acto aberto ao público.

Publicada o

- Advertisement -

A Organización de Produtores Pesqueiros do Porto de Burela estreou este sábado en Santiago de Compostela unha nova acción promocional que combina a gastronomía co humor.

O humorista Pepo Suevos e o chef Pablo Vila protagonizaron esta primeira sesión de “Monólogos de Mercado”, que se celebrou no Mercado de Abastos de Santiago nun acto aberto ao público.

Pepo Suevos fixo “apoloxía” do consumo de “Peixe de Burela” con moita retranca.

Pola súa banda, o chef socio da Asociación de Cociñeiros de Lugo realizou un showcooking no que cociñou en directo as receitas: “Salpicón de Merluza D& Burela, polbo e crema de tomate asado” e “Merluza D& Burela, chícharos e allada”, que puido degustar o numeroso público asistente.

Esta acción inclúese no plan de produción e comercialización anual da OPP-7 Porto de Burela e están cofinanciadas pola Xunta de Galicia e FEMPA.

ÚLTIMAS

Erika Gomes Mendes: “Fixen un traballo para saber se os caboverdianos coñecían algo de Galicia antes de vir”

-Erika, cando chegaches a Burela desde o teu país? Cheguei a Burela en 2017 e...

‘A Sacabeira’ celebrará o Día de Rosalía o 25 de febreiro en Sargadelos

O vindeiro 25 de febreiro, no Café Bar Cultural A Sacabeira, a ACR Fervenza  de Sargadelos celebra...

Denuncian que o Hospital de Burela queda só cun cardiólogo

A CIG-Saúde da Mariña denuncia que o hospital queda cun só especialista en cardioloxía...

Trabada solicita unha subvención para as cubertas do CEIP Celso Currás

O Concello de Trabada solicitou unha subvención á Xunta de Galicia para a mellora...