IniciosociedadeAlumnado de Foz e Tapia asiste en Lyon ao campionato gastronómico máis...

Alumnado de Foz e Tapia asiste en Lyon ao campionato gastronómico máis prestixioso do mundo

O Bocuse D'Or celébrase desde 1987 e convoca aos mellores chefs do planeta

Publicada o

Alumnado de segundo curso de dirección de cociña e segundo de FP-Dual do IES de Foz visita estos días a cidade de Lyon, en Francia, para coñecer de cerca o campionato Bocuse D’Or, a proba gastronómica máis prestixiosa a nivel internacional.

PROBA BIENAL

Este campionato, que se convoca desde 1987, ten carácter bienal e celébrase no Hotel Internacional SIRHA.

VIAXE CONXUNTA

A expedición aproveitará a súa visita para facer un percorrido gastronómico pola cidade de Lyon. A viaxe está organizada conxuntamente co IES Marqués de Casariego de Tapia.

ÚLTIMAS

Erika Gomes Mendes: “Fixen un traballo para saber se os caboverdianos coñecían algo de Galicia antes de vir”

-Erika, cando chegaches a Burela desde o teu país? Cheguei a Burela en 2017 e...

‘A Sacabeira’ celebrará o Día de Rosalía o 25 de febreiro en Sargadelos

O vindeiro 25 de febreiro, no Café Bar Cultural A Sacabeira, a ACR Fervenza  de Sargadelos celebra...

Denuncian que o Hospital de Burela queda só cun cardiólogo

A CIG-Saúde da Mariña denuncia que o hospital queda cun só especialista en cardioloxía...

Trabada solicita unha subvención para as cubertas do CEIP Celso Currás

O Concello de Trabada solicitou unha subvención á Xunta de Galicia para a mellora...